BC Mariken werkt sinds 2019 samen met CHESPsport van (oud-trainer) Bart-Jan den Hollander. Op de webshop www.chespsport.nl kunnen onze leden met korting producten bestellen. Ook de webshop www.badmintonoutlet.nl valt onder de samenwerking.

De webwinkel heeft een groot aanbod aan badmintonproducten. Yonex-artikelen – wereldmarktleider in het badminton – maar ook Babolat, ERIMA en MAXX artikelen zijn verkrijgbaar. Daarnaast kunnen squash- (Saxon, Salming, Eye), padel- (HEAD, Adidas, Drop Shot, Babolat) en tennisproducten (Yonex en Babolat) worden aangeschaft.

Bart-Jan is eigenaar van de winkel en webshop en kan iedereen goed van advies voorzien, ook op het gebied van de nog nieuwe sport padel. Bovendien is CHESPsport aangesloten bij Scoor voor je Club: als je daaraan meedoet, spek je met je aankoop ook de clubkas.

Korting voor leden
Leden van BC Mariken krijgen 5 procent korting op alle artikelen door het gebruik van de kortingscode BCMariken2022. Portokosten hoeven niet betaald te worden omdat de Jan Massinkhal een ‘Pickup Point’ is. Op de laatste pagina in het online bestelproces kun je dat aangeven. Voor vragen bij de bestelling kan er gebruik worden gemaakt van een chat-functie. Bellen of mailen mag ook altijd: de lijntjes zijn erg kort. Een bezoek aan de winkel kan natuurlijk ook (locatie).

Testrackets in de Jan Massinkhal
In de Jan Massinkhal ligt daarnaast een badmintontas vol testrackets. Wie de aanschaf van een nieuw badmintonracket overweegt kan op deze manier een racket testen. In de tas zit een aantal verschillende rackets tot aan aanschafprijs €100. Andere rackets kunnen worden aangevraagd. Wil je een racket uitproberen? Spreek dan in de sporthal een van onze bestuursleden aan.