De jeugdcommissie van BC Mariken lanceert een nieuwe whatsappgroep voor mededelingen over onze jeugd. Het doel van deze groep is om belangrijke mededelingen voor op de korte termijn te delen, bijvoorbeeld uitval van een trainer of het acuut sluiten van de sporthal bij extreem weer. Ook kunnen we in de appgroep oproepen doen aan ouders voor hulp bij activiteiten.

Voor wie?
De whatsappgroep is bedoeld voor jeugdleden, ouders en andere mensen die geïnteresseerd zijn in onze jeugdafdeling.

Aanmelden?
In de aankomende nieuwsbrief zal een link geplaatst worden waarmee je in één klik kan deelnemen in de nieuwe groep. De naam van de whatsappgroep is ‘BC Mariken-jeugdkanaal’. Als je deelneemt aan de groep ga je ermee akkoord dat je telefoonnummer zichtbaar is voor andere mensen in de groep.

Regels?
Om de communicatie goed te laten verlopen hebben we een aantal regels opgesteld:

  • Alleen de beheerders van de groep kunnen berichten in de whatsappgroep plaatsen.
  • De hoeveelheid berichten in de groep zal beperkt blijven tot belangrijke informatie.
  • De whatsappgroep dient als extra communicatiemiddel: de gebruikelijke manieren van informatie delen, via onze website en nieuwsbrieven, blijven we gewoon gebruiken.

Andere BC Mariken-whatsappgroepen
BC Mariken had al een whatsappgroep voor belangrijke mededelingen. In de praktijk werd die vooral gebruikt voor nieuws dat onze seniorenspelers. De komende tijd zullen we deze groep daarvoor blijven gebruiken. Daarnaast hebben we een whatsappgroep voor mensen die incidenteel vrijwilligerswerk willen doen voor onze vereniging.

Whatsapp logo