Het bestuur van BC Mariken heeft een nieuwe whatsappgroep gelanceerd voor mensen die af en toe willen helpen bij de organisatie van activiteiten. Als zo’n activiteit zich aandient, kun je je via deze groep als vrijwilliger opgeven. Het kan bijvoorbeeld gaan om een intern toernooi of een hardloopwedstrijd, waarbij leden met hun vrijwilligerswerk de clubkas spekken.

Voor wie?
De whatsappgroep is bedoeld voor alle leden en ouders van jeugdleden die zich niet op structurele basis, maar wel incidenteel kunnen en willen inzetten voor onze vereniging.

Aanmelden?
In de aankomende nieuwsbrief zal een link geplaatst worden waarmee je in één klik kan deelnemen in de nieuwe groep. De naam van de whatsappgroep is ‘BC Mariken: oproep voor vrijwilligers’. Als je deelneemt aan de groep ga je ermee akkoord dat je telefoonnummer zichtbaar is voor andere mensen in de groep.

Regels?
Om de communicatie goed te laten verlopen hebben we een aantal regels opgesteld:

  • Alleen de beheerders van de groep kunnen berichten in de whatsappgroep plaatsen.
  • De hoeveelheid berichten in de groep zal beperkt blijven tot belangrijke informatie.
  • De whatsappgroep dient als extra communicatiemiddel: de gebruikelijke manieren van informatie delen, via onze website en nieuwsbrieven, blijven we gewoon gebruiken.

BC Mariken-whatsappgroep voor officiële mededelingen
Voor belangrijke mededelingen delen, zoals uitval van een trainer of het acuut sluiten van de sporthal bij extreem weer, heeft BC Mariken ook een whatsappgroep. Deze groep is bedoeld voor alle soorten leden, G-badmintonners, jeugdleden en ouders/verzorgers van jeugdleden. Meer informatie vind je hier.

Whatsapp logo