In het laatste weekeinde van februari zakt een groepje seniorenspelers van BC Mariken af naar het Belgische Leuven om mee te doen aan het het BC De Dijlevallei-toernooi. Zin om mee te gaan? Reserveer dan vóór zondag 8 januari een slaapplek aan via dit formulier!

Toernooi voor alle niveaus
Het toernooi vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 februari, na de huidige badmintoncompetitie. Het wordt georganiseerd door BC De Dijlevallei, de vorige badmintonclub van BC Mariken 1-speelster Helena Cockx, die sinds vier jaar bij onze club in Nijmegen speelt.

Het toernooi is voor spelers van elk niveau, van nylonspelers tot en met eredivisie. Je kan je inschrijven voor enkel, dubbel en/of gemengd dubbel. Op het toernooi zijn zes verschillende niveaus. We bekijken samen met de toernooiorganisatie en Badminton Vlaanderen in welke categorie je mag meespelen.

Op dit moment is de inschrijving voor het toernooi nog niet geopend. Zodra je je kunt aanmelden, berichten we daarover. Vorig jaar bedroeg het inschrijvingsgeld 8 euro voor het eerste onderdeel, 7 euro voor een tweede en 5 euro voor een derde.

Gezelligheid
We combineren het toernooi met een gezellig weekendje. Helena heeft beloofd ons de verborgen plekjes van deze ‘eeuwenoude maar springlevende’ studentenstad te leren kennen. Dat moet ons Nijmegenaren – ‘Old City, Young Vibe’ – goed in de oren klinken!

Overnachtingen
We vertrekken op vrijdagavond 24 februari en komen op zondag terug. Slapen doen we in Hostel de Blauwput, dat op wandelafstand van de sporthal en het centrum ligt. De kosten zullen 30 tot 35 euro per persoon per nacht bedragen. We willen zo snel mogelijk reserveren.

Wie het wat luxueuzer wilt, kan ook terecht in een Ibis-hotel tegenover het hostel. Hier kun je zelf een kamer reserveren. Je kunt wel via het aanmeldformulier aangeven dat je mee naar Leuven gaat. Dan is onze organisatie ook op de hoogte.

Jij wilt het plezantste weekend van het seizoen toch niet missen? Reserveer dan alvast je slaapplekje. Verdere infoformatie volgt zo snel mogelijk.