Afgelopen zondag stond voor BC Mariken 9 een uitwedstrijd tegen BC Didam 5 op het programma. Hoe verging het Bas, Douwe, Jeannette en invaller Marit? Het team doet verslag.

Zondag in alle vroegte speelden we uit tegen BC Didam. We ontwaakten eerst rustig met een koffie en om 9.30 uur begonnen we met de heren- en damesdubbel. De dames bleken te sterk voor ons: de tegenstanders bleven ons flink onder druk zetten achterin. Maar onze eer werd gered door Douwe en Stephan die na hun verlies in de eerste set een geweldige comeback maakten en met een driesetter wonnen!

In haar enkel streed Jeannette dapper met 19 en 16 punten! En ook Stephan scoorde veel punten, maar trok helaas ook aan het kortste eind. Marit had met haar enkel wel allerlei plannen in haar hoofd maar in de praktijk resulteerde het helaas in een flinke nederlaag. Gelukkig redde Douwe ons met een goeie single, inmiddels 2 punten!

In de mixen was de tegenstander te sterk voor Marit en Stephan maar Jeannette en Douwe haalden nog een punt binnen. Met een uiteindelijke score van 3-5 hebben we verloren, maar wel een leuke ochtend gehad met kipkluifjes als troostvoer. Op naar de laatste vier competitiewedstrijden van dit seizoen!

Klik hier voor de volledige wedstrijduitslag van BC Mariken 9 tegen BC Didam 5. De competitiepoule, met ook een overzicht van de komende wedstrijden, vind je hier. Lees ook deze voorbeschouwing van Bas op het huidige seizoen.