BC Mariken 7 draait dit seizoen bovenin mee in de zesde divisie. Een knappe prestatie! Zeker omdat Floris, Raf, Maddie en Reena pas voor het eerst seniorencompetitie spelen. Samen met Paul en Karen gaat het echter ontzettend goed. Het team doet verslag van de wedstrijd van afgelopen weekeinde.

Vandaag moesten we tegen BC Didam spelen. Vooral Reena had moeite met het tijdstip (9:30 uur!), zij had namelijk maar drie uurtjes geslapen.

We begonnen sterk met de mannendubbel van onze twee lange klungels. Ook de vrouwendubbel van Maddie en Reena hadden ze, ondanks de invalspeler van de tegenstander, gewonnen.

Daarna speelden we de enkels: Floris had het zwaar tegen zijn tegenstander. Hier geeft hij liever geen commentaar op. Reena speelde daarentegen een snellere wedstrijd met 9 en 11 tegenpunten.

Ook Karen speelde een degelijke wedstrijd en had gewonnen. Daarna volgde Raf. Hij speelde een erg spannende wedstrijd; de laatste set net verloren met 28-30.

De mixen zijn onze specialiteit. Deze hebben we dan ook allebei gewonnen. Uiteindelijk hebben we dus met 6-2 gewonnen.

Nadat de volwassenen naar de kleedkamers gingen om te douchen, bleven de tieners nog even in de zaal om zittend te badmintonnen. In de kantine aten we halve frikandellen met een heerlijke klodder mayonaise en kloven we chickenwings af. Na de wedstrijd zagen we nog een leuk hondje en daarna gingen we naar huis. Helaas niet langs de McDonald’s. Tot de volgende keer!

Klik hier voor de volledige wedstrijduitslag van BC Mariken 7 tegen BC Didan 3. De competitiepoule, met ook een overzicht van de komende wedstrijden, vind je hier. Lees ook deze voorbeschouwing van Reena op het huidige seizoen.