Afgelopen zondag mocht BC Mariken 6 in de eigen Sporthal de Boog opdraven tegen GBC Poona uit Apeldoorn. Vooraf leek het een zware kluif te worden. Hoe verging het onze spelers? Lilian, Hans, Koen, Jorn en Monique doen verslag.

Ready to Rumble! Opgehitst door de kerstmuziek zijn we onze wedstrijd gestart tegen GBC Poona, de nummer één van onze poule in de 6e divisie.

Tot nu toe heeft Poona uit Gaanderen nog alle wedstrijden gewonnen. Dus voor ons tijd om daar verandering in te brengen. Zeker ook omdat we sinds lange tijd weer compleet zijn, zonder blessures en weekendjes weg.

We hebben alles gegeven, het moest uit onze tenen komen, maar het is gelukt. Met 4-4 is Poona weer naar huis vertrokken na eerst gezellig samen geborreld te hebben.

In zowel de damesdubbel als de herendubbel hebben we in twee sets onze punten gepakt. Jorn en Monique zijn in hun enkelpartijen tot het gaatje gegaan en daarmee hun punten binnengehaald.

Hans en Lilian kwamen in hun enkelpartijen net te kort maar hebben trots gestreden. Hans en Lilian zaten er in hun mix heel dichtbij. Er had meer in kunnen zitten, maar helaas viel het kwartje niet onze kant op. Koen en Monique hebben wel een lekkere mix gespeeld maar komen nog een paar punten te kort.

Samengevat was het een geslaagde ochtend en middag. Belangrijke punten gepakt, lekker gespeeld en veel gelachen. Nu genieten van de feestdagen om weer lekker verder te spelen in het nieuwe jaar. We wensen iedereen fijne feestdagen toe!

Klik hier voor de volledige wedstrijduitslag van BC Mariken 6 tegen GBC Poona 3. De competitiepoule, met ook een overzicht van de komende wedstrijden, vind je hier. Lees ook deze voorbeschouwing van Koen op het huidige seizoen.