In dit overzicht lees je wat er in oktober bij BC Mariken op de badmintonbaan te beleven is.

Uitvalsavond: 8 november
Op vrijdag 8 november is de Jan Massinkhal niet voor ons beschikbaar. Die avond is er daarom helaas geen badminton.

Dinsdagtrainingen: 5, 12, 19 en 26 november
In november trainen we op vier dinsdagen in de de Jan Massinkhal. Tot 20.00 uur de junioren, daarna de senioren.

Vrij spelen op woensdagen: 6, 13, 20 en 27 november
Iedere woensdagmiddag speelt in Sporthal de Zwaluw onze recreantengroep. Zij kunnen van 15.30 tot 17.00 uur vrij spelen.

Donderdagtrainingen: 7, 14, 21 en 28 november
In november zijn er vier trainingen voor de Triangel-groep, van 18.00 tot 19.30 uur.

Vrijdagavond, clubavond: 1, 15, 22 en 29 november.
Deze maand vieren we vier clubavonden. De jeugd traint tot 20.00 uur (behalve in de herfstvakantie), de senioren van 20.00 tot 21.00 uur en daarna is er vrij spelen.

Tijdens het vrij spelen wisselen we om de 20 minuten. We vragen iedereen om af te hangen en veel te wisselen –  we willen graag één vereniging zijn, waar iedereen met iedereen speelt. Hier lees je meer over de vrijdagavonden. Uiteraard sluiten we de avond weer af in de kantine.

Competitieweekend #5 – #8
De weekenden in november zitten vol badminton. Zondag 17 november is de enige dag waarop we gezamenlijk thuis spelen. Dan spelen er zestien teams thuis: elf van de jeugd, vijf van de senioren.

Regio Senioren Kampioenschappen: 23 en 24 november
Op het enige competitieloze weekend worden in Amersfoort de Regio Senioren Kampioenschappen gehouden. Op zaterdag speelt categorie 6, op zondag categorie 8. Categorie 1 en 4 spelen op beide dagen. Inschrijven kan tot en met 8 november.

Op onze website vind je meer informatie over de juniorentrainingen (met groepenindeling), de seniorentrainingen en het vrij spelen. Voor trainingen kun je je gemakkelijk je afwezigheid melden via www.bcmariken.nl/afmelden.