De reguliere badmintoncompetitie is ten einde, maar het badminton bij BC Mariken gaat gewoon door. In dit overzicht lees je wanneer en waar je bij onze vereniging de komende weken kunt badmintonnen.

Vrijdag 3 en 17 maart: geen badminton in Jan Massinkhal, wel alternatieven
Op de eerste en derde vrijdag van de maand is de Jan Massinkhal niet voor onze vereniging beschikbaar. Op vrijdag 17 maart is er daarom geen badminton, maar organiseert de activiteitencommissie wel een leuke, alternatieve activiteit. Meld je vóór zondag 5 maart aan.

Door een misverstand hebben we pas recentelijk vernomen dat we ook op vrijdag 3 maart niet in onze vertrouwde hal terechtkunnen. Senioren en oudere jeugdspelers kunnen die avond wel van 20.00 tot 23.00 uur vrij spelen in Sportzaal de Spil. Ook de voorjaarscompetitie kan hier terecht. Voor het vrij spelen zijn vier of vijf banen beschikbaar.

Daarnaast wijzen we erop dat er iedere donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur een mogelijkheid is om vrij te spelen in Sporthal de Boog. Mogelijk biedt dat in de weken dat de Jan Massinkhal op vrijdag niet beschikbaar is een uitkomst.

Seniorentrainingen
Nu de badmintoncompetitie ten einde is, zijn ook een aantal seniorentrainingen voorbij. Op vrijdagavond is er voor groep A en B geen training meer. De donderdagtraining voor groep C vindt voor het laatst op 23 maart plaats. De vrijdagtraining voor groep D gaat wel nog door, tot 28 april.

Omdat veel seniorentrainingen op vrijdagavond vervallen, is op die avonden nu al vanaf 20.00 uur ruimte om vrij te spelen.

Juniorentrainingen
Voor onze jeugdspelers lopen de trainingen wel gewoon door. Zowel op dinsdag, donderdag als vrijdag (met uitzondering van 3 en 17 maart) kunnen zij gewoon in hun reguliere trainingsgroepen terecht. Sommige jeugdspelers krijgen de komende tijd de kans om op dinsdagen in een hogere trainingsgroep mee te trainen.

Rest van de maand: regulier programma
Op de andere speeldagen- en avonden geldt ons reguliere badmintonprogramma: er zijn geen andere afwijkende speeldagen of -avonden.

Zaterdag 25 maart: BC Mariken Seniorentoernooi
We sluiten deze maand af met ons eigen BC Mariken Seniorentoernooi. Als je mee wilt doen, kun je je tot en met vrijdag 10 maart via Toernooi.nl aanmelden. Maar wees er snel bij: als het toernooi vol is, sluit de aanmelding eerder. Andere leden zijn van harte uitgenodigd deze zaterdag te komen supporteren!

Alle speelmomenten zijn terug te vinden in onze kalender. Kijk voor de adressen van de verschillende sporthallen in dit overzicht.