Komende week houden de Nijmeegse scholen hun deuren gesloten, maar dat betekent niet dat ook de sporthallen dicht zijn. Bij BC Mariken kun je gewoon voor badminton terecht. Wel draaien we in deze vakantieweek een aangepast programma.

Zondag: vrij spelen tijdens competitie
Zondagochtend 19 februari, van 10.00 tot 14.00 uur, spelen verscheidene teams in Sporthal de Boog hun laatste competitiewedstrijden van dit seizoen. In die uren is er ook ruimte om vrij te spelen: eerst op twee banen, later op meer. Na afloop kun je aansluiten bij de competitieafsluiting.

Maandag, dinsdag en donderdag: geen badminton
Op maandag 20, dinsdag 21 en donderdag 23 februari is er die week helemaal geen training. De P-badmintongroep en de G-badmintongroep kunnen een weekje uitrusten. Ook vervallen de junioren- en seniorentrainingen op deze dagen.

Woensdag: reguliere speeldag
Op woensdag verandert er niets aan ons badmintonaanbod. De 50+-groep, die iedere week in Sportzaal de Zwaluw speelt, kan woensdagmiddag 22 februari gewoon spelen.

Vrijdag: aangepaste speelavond
Op vrijdag 24 februari is er voor de jeugd van 19.00 tot 20.00 uur in de Jan Massinkhal vrij spelen. Voor de seniorentrainingsgroep D is er van 20.30 tot 21.30 uur training. Andere senioren kunnen van 20.00 tot 23.00 uur vrij spelen.

Alle speelmomenten zijn terug te vinden in onze kalender. Kijk voor de adressen van de verschillende sporthallen in dit overzicht.