Over krap twee weken loopt het huidige competitieseizoen ten einde. Om nog een keer terug te blikken op de gespeelde wedstrijden en de behaalde resultaten nodigen wij al onze leden uit voor de competitieafsluiting op zondag 19 februari.

Dagplanning
In de ochtend, van 10.00 tot 14.00 uur, komen verscheidene teams in Sporthal de Boog in actie. In die uren is er ook ruimte om vrij te spelen: eerst op twee banen, later op meer. Het adres van de sporthal is Dick Boerrigterplein 4, Nijmegen.

Na afloop van de wedstrijden is er gelegenheid om gezellig wat te drinken in de kantine van de sporthal en eventueel spelletjes te doen. Zodra de uitspelende teams terug zijn, kunnen zij aanschuiven. Ook worden onze kampioensteams gehuldigd die dag.

Aanmelden voor het eten: frietjes of tapas
De junioren kunnen vanaf 17.00 uur in de kantine rekenen op een lekker diner met frietjes en een snack. De kosten hiervoor bedragen 4,50 euro. Aanmelden kan tot en met dinsdag 14 februari via dit formulier.

Vanaf 18.00 staan er voor de senioren tapas klaar. De kosten hiervoor zijn 16,50 euro per persoon. Je kunt vooraf met een Tikkie of ter plaatse contant betalen. Opgeven voor het eten kan tot en met maandag 13 februari via dit formulier.

Heb je vragen of opmerkingen over het eten? Stuur dan een bericht naar de jeugdcommissie of de technische commissie.

Bingo-avond
Na het eten kunnen de senioren- en oudere jeugdspelers deelnemen aan een gezellige bingo onder leiding van onze bingomaster Kevin! Omdat duurzaamheid bij BC Mariken hoog in het vaandel staat, geven we bij deze bingo fantastische prijzen een tweede kans!

Het werkt als volgt:

  • Iedere deelnemer neemt een of meerdere prijzen mee die hij of zij zelf niet meer gebruikt. Denk aan een bioscoopbon, een CD van Harry Styles, een douchepakketje dat net niet jouw geur was, een kattenspeeltje dat je kat nooit een blik waardig heeft gekeurd, een tegoedbon voor een taart door jou gemaakt of natuurlijk een badminton product. Je mag creatief zijn, maar liever geen echte rommel.
  • Kevin beoordeelt de waarde van je prijs. Voor een meengenomen cadeau krijg je een, twee of maar liefst drie bingokaarten.
  • Als je meer prijzen meeneemt, krijg je dus ook meer bingo kaarten.

We hopen jullie allemaal in de boog te zien voor een gezellige dag! Ook als je (nog) geen competitie speelt ben je van harte welkom!