We gaan richting de zomerstop! De badmintontrainingen bij BC Mariken zitten er na deze maand voor dit seizoen op. Wel kun je in juni nog op een aantal avonden lekker partijen komen spelen. In dit overzicht zetten we de badmintonmogelijkheden in juni op een rij.

Vrij spelen voor senioren
Seniorenspelers van onze vereniging kunnen in juni op vrijdagavnoden vrij spelen. Eerst in Sporthal de Boog, daarna in de Jan Massinkhal. Het gaat om de volgende avonden:

  • Vrijdag 7 juni, 20.00-23.00 uur in Sporthal de Boog
  • Vrijdag 14 juni, 20.00-23.00 uur in de Jan Massinkhal
  • Vrijdag 21 juni, 20.00-23.00 uur in de Jan Massinkhal
  • Vrijdag 28 juni, 20.00-23.00 uur in de Jan Massinkhal

Voor de 50+-groep gaat het vrij spelen op woensdagmiddag nog gewoon door. Op 5, 12, 19 en 26 juni kunnen deze spelers van 15.30 tot 17.00 uur in Sportzaal de Zwaluw terecht.

Wie nog wat extra wil sporten, kan aansluiten bij de groep die op dinsdagavonden bij de Spiegelwaal gaat sporten.

Junioren
Onze jeugdspelers sluiten het seizoen deze maand af met een leuk kamp in Blitterswijck, een dorp in het noorden van Limburg. Het kamp begint vrijdagavond 7 juni om 19.30 uur. Zondag na de lunch kan iedereen weer worden opgehaald. De deelnamekosten bedragen 20 euro. Aanmelden kan via deze link.

P-badmintongroep
Voor de P-badmintongroep is er in ieder geval op maandag 3 juni nog badminton op de HAN. Waarschijnlijk gaan ook op maandagen daarna de trainingen door. De P-badmintoncommissie maakt daarover binnenkort meer informatie bekend.

Alle speelmomenten zijn terug te vinden in onze kalender. Kijk voor de adressen van de verschillende sporthallen in dit overzicht.