In de zomermaanden zijn er op dinsdagavond geen trainingen meer in de Jan Massinkhal. Tegelijkertijd is het buiten steeds langer licht en wordt het steeds beter weer. Daarom gaat BC Mariken naar buiten!

Wat? Buiten zomersporten! Eerst een blok met met hardlopen, core stability of andere krachttraining. Daarna nog een spel als frisbee of flessenvoetbal en als afsluiting eventueel een lekker drankje.

Waar? Rondom de Spiegelwaal. We verzamelen aan de voet van de Waalbrug, bij de tankversperring Lent WWII.

Wanneer? Iedere dinsdagavond vanaf juni. Afhankelijk van de opkomst gaan we door tot de badmintontrainingen in september weer beginnen.

Hoe laat? Vanaf 20.00 uur. We eindigen tussen 21.00 en 22.00 uur.

Voor wie? Al onze seniorenleden zijn van harte welkom! Behoor je al tot de oudere jeugd? Informeer eens bij je trainer of dit ook iets voor jou is.

Aanmelden? Via deze link kun je je aanmelden voor de whatsappgroep van de zomersport. Zodra een van de beheerders (Pepijn, Lynn of Paul) je aanmelding heeft goedgekeurd, ben je binnen. Via deze groep communiceren we verder over de trainingen.

Leuk? Absoluut. Via de whatsappgroep kun je bijvoorbeeld zelf een spelidee aandragen. Ook lekker: na afloop uitrusten in het gras en genieten van het zomerse weer.

Waarom? Om fit te blijven of misschien zelfs fitter te worden.

Te inspannend? Nee hoor. Je kunt de oefeningen zo zwaar maken als je zelf wilt. Het is ook niet erg als je een blokje overslaat.

Kosten? Nee, deze buitentrainingen zijn helemaal gratis.