In de kerstvakantie gaat het badmintonaanbod bij BC Mariken flink op de schop. In dit overzicht zie je alle speeldagen in de komende weken. Volledige informatie vind je in de kalender.

Vrijdag 22 december: ouder-kindtoernooi en kersttoernooi
Op de laatste speelavond voor Kerst vervallen alle reguliere trainingen. Voor jeugdleden staat er in plaats daarvan van 18.30 tot 20.00 uur een ouder-kindtoernooi op het programma. Iedereen mag iemand meenemen om mee te dubbelen. Ook als je normaal gesproken niet op vrijdag speelt, ben je van harte welkom. Aanmelden vantevoren hoeft niet. Zorg wel dat je op tijd bent!

Na de junioren is het de beurt aan de senioren voor een gezellig kersttoernooi. De wedstrijden beginnen om 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur kun je al warm spelen. Neem vooral ook wat lekkers mee!

Uitvalsavonden: dinsdag 26, donderdag 28 december en donderdag 4 januari
Op Tweede Kerstdag is er geen badminton. Twee dagen later, op donderdag, vervallen zowel de jeugd- als seniorentrainingen in Sporthal de Boog. Ook de week daarop zijn er geen trainingen op donderdag.

Speelavonden op vrijdag 29 en vrijdag 5 januari
Op de eerste vrijdag in de kerstvakantie is er voor de jeugd geen badminton. De seniorentrainingen gaan wel door. Ook kunnen senioren van 20.00 tot 23.00 uur vrij spelen.

Op vrijdag 5 januari ziet het programma voor de senioren er hetzelfde uit. Juniorenleden kunnen die avond ook vrij spelen: van 19.00 tot 20.00 uur in de Jan Massinkhal.

Dinsdag 2 januari: enkel seniorentrainingen
Om de oliebollen eraf te sporten, kunnen onze seniorenspelers op dinsdag 2 januari in de Jan Massinkhal terecht voor trainingen. Alle groepen spelen die avond van 20.00 tot 21.30 uur. Voor de junioren en G-badmintongroep is er geen badminton.

Woensdag 3 januari: 2Grip / BC Mariken Jeugdteamtoernooi
In deze kerstvakantie organiseert onze club ook wederom een teamtoernooi voor beginnende wedstrijdspelers. Wil je eens aan een echte wedstrijd meedoen tegen beginners van jouw eigen niveau? Stuur dan een bericht aan de jeugdcommissie.

50+-groep
De 50+-groep kan deze kerstvakantie zoals gewoonlijk iedere woensdag badmintonnen in Sportzaal de Zwaluw. De speeltijden zijn van 15.30 tot 17.00 uur.