Volgende week begint het nieuwe badmintonseizoen voor BC Mariken. De trainingen voor de senioren starten dit jaar eerder dan vorig jaar, om nog beter voorbereid te zijn op het competitieseizoen. In dit artikel vind je alle informatie over de seizoensstart.

Senioren

De seniorentrainingen op dinsdag 15 augustus. Van 20:00u tot 21:30u trainen de groepen Veren 1 (trainer Bart-Jan den Hollander), Veren 2 (Vincent de Vries) en Nylon 1 (Joop Speekenbrink). De trainingen van Nylon 2 zijn van 19:00u tot 20:00u (Ruben Christianen). Deze starten na de zomervakantie: op dinsdag 29 augustus.

De eerste vrijdag in de Jan Massinkhal laat nog even op zich wachten. Op 1 september is de zaal voor ons niet beschikbaar. De vrijdagtrainingen starten daarom voor alle groepen op vrijdag 8 september. Veren 1 en 2 trainen samen van 20:30u tot 21:45u (Bart-Jan den Hollander). Nylon 1 (Harrie Nagtegaal) en Nylon 2 (Jet Wandel) trainen apart, maar wel op dezelfde tijd: 20:00u tot 21:00u.

Op donderdag 31 augustus kunnen alle seniorenspelers van 20:30u tot 21:30u vrij spelen in de Jan Massinkhal, omdat er de volgende dag geen badminton is.

Van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 26 augustus gaan we op trainingskamp in Druten.

Junioren

Alle juniorentrainingen starten na de zomervakantie, als ook de scholen weer beginnen. De eerste dinsdag is 29 augustus. Omdat vrijdag 1 september uitvalt, is de eerste vrijdagtraining op 8 september. De Triangel-groep start op donderdag 31 augustus.

G-badminton

Eind vorig seizoen is een commissie binnen BC Mariken gestart met een pilot om trainingen aan G-sporters te geven. Komend seizoen gaat dit hopelijk uitgroeien tot een volwaardige groep. Op dinsdag 29 augustus van 19:00u tot 20:00u is de eerste training. Over het G-badminton verschijnt binnenkort meer informatie op de website.

Veel om naar uit te kijken, dus! Lange clubavonden in de Jan Massinkhal, competitie spelen in de nieuwe Erima-clubshirts, allerlei activiteiten voor senioren en junioren, onze toernooien in het voorjaar. Het belooft een gezellig en sportief seizoen te worden!