Het huidige seizoen komt langzaam ten einde. Alle trainingen zijn al gestopt; de komende tijd wordt nog enkel op zwoele zomeravonden in zweterige sporthallen ontspannen gebadmintond. Intussen zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen al op gang gekomen. Ook komend seizoen organiseren we weer een trainingsweekend voor onze seniorenspelers om fit aan de competitie te beginnen. Junioren die komend seizoen seniorencompetitie spelen zijn ook van harte uitgenodigd om mee te gaan. Je kunt ook maar een deel van het weekend deelneem.

Het trainingsweekend zal plaatsvinden in het laatste weekend van de zomervakantie: vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus. We kunnen net als vorige jaren verblijven in de sporthal van BC Druten. We zullen ook overnachten in de hal. Slaapspullen – een luchtbed of matje en slaapzak – moet je zelf meenemen.

Het weekend zal bestaan uit meerdere badminton momenten (zowel trainen als vrijspelen), een leuke middag activiteit en avondactiviteiten. De fysieke belasting kan aangepast worden naar de behoefte, bijvoorbeeld voor mensen die vrij snel na het trainingskamp wedstrijden moeten spelen. Kortom, het wordt een weekend waarin alles mag maar vooral niks moet en waar sportiviteit gecombineerd zal worden met gezelligheid!

Wil je dit weekend ook niet missen? Stuur dan vóór 1 augustus hieronder een berichtje naar de trainingsweekendorganisatie! De deelnamekosten voor het hele weekend zijn maximaal €50.-. We streven ernaar om nog lager uit komen; dat wordt dan achteraf verrekend.

Sportieve groet van de trainingsweekendorganisatie,
Casper, Mart en Lynn

Het aanmeldformulier is gesloten.