Komend weekend worden de laatste competitiewedstrijden van het seizoen 2018-2019 gespeeld. Voor de teams van BC Mariken staan er enkel nog uitwedstrijden op het programma. Om toch het seizoen samen af te sluiten, komen we zondag 10 februari na het badminton bijeen in de kantine van de Jan Massinkhal. Alle spelers, invallers, maar ook andere leden zijn van harte welkom!

Junioren
Vanaf vier uur ‘s middags gaan we in de kantine van de Jan Massinkhal spelletjes doen. Het is leuk als ieder team een spel meeneemt. Je mag natuurlijk zelf uitzoeken aan welk spel je mee wilt doen en meer spellen meenemen is altijd goed. Vanaf half zes zijn er frietjes met een snack. Uiteraard is er voor en na het eten ook gelegenheid om gezellig wat te drinken.

Het eten kost 4 euro per persoon. Wil je mee-eten? Dan horen we dat graag uiterlijk woensdag 6 februari in verband met de catering. Stuur daarvoor een bericht naar de jeugdcommissie. Om half zeven gaan de senioren een tapas buffet eten. Als je hier liever aan meedoet, kan dat ook (zie hieronder). Overleg dan ook even met je team.

Senioren
Voor alle seniorenspelers staat er ’s avonds vanaf half zeven een buffet klaar in de kantine. Voor 15 euro per persoon serveert Stouthamer Catering ons een tapas buffet. Wil je mee-eten? Laat dan uiterlijk woensdag 6 februari weten. Stuur daarvoor een berichtje naar de TC.

Als je alleen wat wilt komen drinken, hoef je je niet aan te melden. Je kunt al vanaf een uur of vier ‘s middags spelletjes doen.