In de maand juni kun je op iedere vrijdagavond in de Ark van Oost badmintonnen. Is dat genoeg om fit te blijven? Waarschijnlijk niet. Daarom gaan we deze zomer buiten sporten in het Goffertpark!

Iedere dinsdagavond verzamelen we om 20:00 uur in het Goffertpark bij de tijdswaarnemingspaal. De precieze locatie zie je op het kaartje.

Voor iedere week bedenken Nancy en Pepijn een programma. Het eerste deel van de training zal voornamelijk uit spelletjes bestaan. Het laatste half uur is een combinatie van hardlopen en krachttraining. Rond 21:30 uur kan iedereen moe en voldaan naar huis. Hoewel, het is natuurlijk niet verboden om na alle inspanningen nog even te ontspannen in het park.

Ben je bang dat de buitentraining te zwaar voor je is? Je kunt de oefeningen altijd lichter maken door wat minder herhalingen te doen of door af en toe iets meer rust te nemen.

Alle deelnemers worden toegevoegd aan een Whatsapp-groep. Zo kunnen we ook samen nadenken over de trainingen en spelletjes. Als je mee wilt doen kun je je opgeven via het onderstaande formuliertje of zelf een berichtje sturen aan Nancy of Pepijn. Robots zijn uitgesloten van deelname.

Het aanmeldformulier is gesloten.