Op zaterdag 6 april vindt in de Jan Massinkhal het BC Mariken Seniorentoernooi 2019 plaats. Alle categorieën spelen dit jaar op dezelfde dag. Het aantal spelers is groot, het aantal partijen nog groter. Het belooft een sportieve en gezellige dag te worden en we rekenen op veel publiek. Blijf dus niet thuis zitten, maar kom badminton kijken en onze spelers aanmoedigen!

Een recordaantal van 172 spelers heeft zich ingeschreven. Een nog hoger aantal van 283 wedstrijden staat gepland. Alle achttien banen in de zaal zullen daarom gebruikt worden. De eerste wedstrijden staan om 10.00 uur gepland, de laatste om 20.20 uur.

De plaatsingslijst in de herenenkel 1 wordt aangevoerd door onze eigen hoofdtrainer Vincent de Vries. Bij de damesenkel is Kiara Chin, speelster in BC Mariken 1, als tweede geplaatst. Zij weet Jamie van Kleinwee boven zich. In andere onderdelen en categorieën behoren ook verscheidene BC Mariken-spelers tot de titelkandidaten.

Alle schema’s van het toernooi vind je hier.

Tijdens het toernooi is Fysiotherapie Jager van der Kamp aanwezig voor blessurepreventie- en behandeling. CHESP Badmintonwebshop is de hele dag aanwezig met een badmintonstand, waar je onder andere rackets kunt laten bespannen en sportkleding en shuttles kunt kopen.

Na de prijsuitreiking is er een borrel in de kantine en gaan we de stad in. Wie zin heeft om mee te gaan is ook hierbij van harte welkom!

Het adres van de Jan Massinkhal is: Nieuwe Dukenburgseweg 5, Nijmegen.