Op zaterdag 13 januari gooit eredivisieclub BC Smashing uit Wijchen de deuren van zijn sporthal wagenwijd open. Wie zin heeft om een competitiewedstrijd op het hoogste niveau van Nederland van dichtbij mee te maken, is van harte uitgenodigd. Bovendien organiseert Smashing een leuke clinic voor jeugdleden!

Eredivisiewedstrijd
BC Smashing neemt het op de betreffende zaterdagavond op tegen concurrent BC Roosterse 1. De twee ploegen vechten in de onderste regionen van de eredivisie een spannende strijd om lijfsbehoud uit.

De wedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gespeeld in sporthal Achterlo in Wijchen. Na afloop is er een gezellige borrel in de kantine. Het belooft een avond vol spannende potjes en een hoop gezelligheid! Entree is gratis. Aanmelden van tevoren is niet nodig.

Jeugdclinic
Voorafgaand aan de eredivisiewedstrijd organiseert Smashing een leuke clinic voor jeugdspelers van 6 tot 18 jaar. Lijkt het je leuk om een keer op eredivisieniveau te trainen? Dan is deze clinic iets voor jou! De trainers van Smashing verzorgen een leuke training waarin plezier centraal staat. Tegelijkertijd ontmoet je andere jeugdspelers uit de regio.

De clinic wordt gehouden van 16.00 tot 19.00 uur in sporthal Achterlo. Na afloop van de activiteit zorgt Smashing voor eten en drinken. Ook kun je blijven kijken naar de eredivisiewedstrijd.

Zin om mee te doen? Stuur dan een bericht aan onze jeugdcommissie. Zij onderhouden de contacten met Smashing.