De jeugdclubkampioenschappen werden dit jaar gespeeld op de laatste drie vrijdagavonden in de Jan Massinkhal van dit seizoen. Een groot deel van de jeugdleden deed mee: in totaal 58 spelers. Omdat we dit jaar werkten met online inschrijven via toernooi.nl, konden we sneller van start, al moesten er toch nog een aantal pouletjes worden herschikt met kinderen die nog binnen kwamen druppelen.

De eerste dag, vrijdag 12 mei, was de poulefase van het enkeltoernooi. Zelfs van de allerjongste beginners deden er spelers mee. Zij hebben voor het eerst kennis kunnen maken met het spelen van echte wedstrijden. Een week later werd het enkeltoernooi afgemaakt. Ook als je niet de halve finales had gehaald, kon je nog leuke potjes spelen, want nu was iedereen op zijn of haar eigen niveau ingedeeld. De
Simon Ahuluheluw-bokalen, voor de enkelkampioenen, gingen dit jaar naar Yannah Loppies en Merijn de Brouwer.

Op dezelfde vrijdagen werden de nieuwe clubshirts uitgedeeld. De meeste jeugdleden namen hun net gekregen shirts meteen in gebruik.

Afgelopen vrijdag werden ten slotte de dubbels gespeeld. Het was de dag na Hemelvaart en erg mooi weer, dus de opkomst lag wat lager, maar degenen die er waren hebben hun best gedaan om een titel binnen te slepen. Na afloop was er voor iedereen een drankje in de kantine om het seizoen af te sluiten.

Alle andere winnaars en al je eigen uitslagen vind je hier. Alle foto’s (gemaakt door Dolly) zijn terug te vinden op onze Media-pagina.

Gedurende de maand juni is er nog iedere vrijdag vrij spelen in de Ark van Oost.