Aankomende week vindt de eerste wisseling van speeltijden tijdens de dinsdagavondtrainingen voor senioren plaats. Sinds dit jaar worden deze trainingen in shifts gegeven: sommige groepen trainen vroeg op de avond, andere later. Drie keer in het seizoen wisselen we van speeltijd. Sommige groepen wisselen ook gedurende het seizoen van trainer.

Dinsdag
Vanaf dinsdag 31 oktober beginnen trainingsgroep A, E en F om 19.45 uur. De trainers blijven hetzelfde. Om 21.00 uur starten groepen B, C en D. Zoals eerder ook gecommuniceerd zijn er enkele banen beschikbaar om vrij te spelen gedurende het tijdsblok dat je niet traint.

De volgende wisselingen vinden plaats op dinsdag 9 januari en dinsdag 5 maart.

Vrijdag
Op vrijdagavond hebben trainingsgroepen B en C ook een draaischema. Bij deze trainingen vindt dit seizoen maar een wisseling van tijd plaats, namelijk op vrijdag 24 november. De komende weken verandert de indeling dus nog niet.

Aankomende vrijdag (3 november) is de Jan Massinkhal helaas niet beschikbaar. De gemeente heeft geen vervanging beschikbaar. De trainingen en vrijspelen van aanstaande vrijdag komen te vervallen. Hou de kalender in de gaten om te weten wanneer je kunt badmintonnen.

Heb je vragen over de seniorentrainingen bij BC Mariken? Stuur dan een bericht aan de technische commissie.