Dit jaar wordt voor de 72ste keer het Yonex Dutch Open georganiseerd in Topsportcentrum Almere. Hier strijden sommige van de top-50 beste badmintonspelers ter wereld tegen elkaar.

Als dank vanuit Badminton Nederland dat BC Mariken meedeed aan de actie ProbeerBadminton.nu krijgen wij als vereniging twee gratis kaartjes voor de finaledag, aanstaande zondag 17 oktober. Wil jij heel graag naar de badmintontoppers kijken? Stuur dan een bericht aan het bestuur vóór aanstaande vrijdag 15 oktober om mee te doen met de loting. Op vrijdag zullen wij bekend maken welk lid de twee kaarten gewonnen heeft.

Heb je de gratis kaartjes helaas niet gewonnen? Als BC Mariken kunnen wij acht kaartjes tegen gereduceerd tarief kopen voor de zaterdag of zondag à 12,50euro per stuk. Heb je hier interesse in? Stuur dan een bericht naar het bestuur.

Een bezoek aan de Yonex Dutch Open is meer dan alleen topbadminton. Tosportcentrum Almere wordt omgebouwd tot ware badmintonarena, met een diversiteit aan horeca, leuke verkoopstands waaronder een grote Yonex-stand van BeeS-Sport met mooie aanbiedingen van Yonex-producten en van de andere standhouders, zoals MAMS Coffee, Nightwatch en FIT Sportbalsem.

Ook is er een mooie fototentoonstelling in het kader van het 90-jarig bestaan van Badminton Nederland.

Via je deze link kun je de wedstrijden ook vanuit thuis volgen.