Dit weekend wordt in Sporthal de Triangel ons jaarlijkse BC Mariken Seniorentoernooi gespeeld. Op zaterdag strijden spelers in de categorieën 4 en 9 tegen elkaar, op zondag in de categorieën 1 en 7.

Het beloven twee leuke dagen met veel spannende wedstrijden te worden. De wedstrijdschema’s zijn te vinden op toernooi.nl. Onze eigen referee John zal het toernooi in goede banen leiden. Verder is er een fysiotherapeut aanwezig en staat hoofdtrainer Bart-Jan op het toernooi met zijn badmintonstand.

Van onze vereniging doen verschillende spelers mee. Op zaterdag komen Aart, Boris, Chloe, Chris, Floor, Frank, Freek, Henri, Lilian, Marissa, Merijn, Mohammed, Nanda, Paul, Sebastiaan, Shoghi, Taco en Yolande in actie. Hopelijk lukt het hen om enkele eerste prijzen in Nijmegen te houden.

Boris, Merijn en Shoghi komen een dag later opnieuw in actie. Dan zullen ook Bram, Casper, Lynn, Pepijn, Stephan en Yannah gaan spelen. Ook deze dag is er weer kans op prijzen: verschillende BC Mariken-spelers zijn door de toernooiorganisatie geplaatst.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken en onze spelers aan te moedigen. Voor onze jeugdspelers is het misschien leuk om hun trainers en coaches eens in actie te zien. Kijk in het wedstrijdschema op welke dag en hoe laat zij de baan op gaan.

Het BC Mariken Seniorentoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland en mede gefinancierd door de Europese Unie (EU) en sponsor CHESP Badmintonwebshop (badmintonstand van Bart-Jan).