Deze maand besteedt BC Mariken extra aandacht aan haar vrijwilligersbeleid. Zo hebben we afgelopen tijd onze huidige vrijwilligers in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun inzet.

Wellicht heb je de ‘Jij bent een top vrijwilliger’ sticker al langs zien komen? Zo bedankten we afgelopen maand o.a. Douwe Huitema, Bart Smit, Shoghi Lips, Clark Nowack, Armand Fanchamps, Paul Bruin, Freek Helsper en Amber Derksen.

Ook besteden we regelmatig aandacht aan onze vrijwilligers door middel van een interview in de rubriek ‘Vrijwilligers in the Spotlight’. Via deze pagina kun je alle eerdere vrijwilliger in the spotlight artikelen lezen.

Jij bent een topvrijwilliger sticker

Hart van onze vereniging
Onze vereniging wordt volledig draaiende gehouden door de inzet van alle vrijwilligers. Zo zijn er vrijwilligers die intensief betrokken zijn bij de vereniging zoals het bestuur, de technische commissie of de jeugdcommissie. Via deze pagina kun je alle lopende commissies met hun leden zien.

Ook zijn er een hoop leden of ouders van leden die af en toe meehelpen zoals met de organisatie van een leuke activiteit of de functie van lijnrechter vervullen bij een eerste divisiewedstrijd. Er zijn altijd kleine taakjes waarvoor we extra handjes kunnen gebruiken.

Steentje bijdragen?
Wellicht lijkt het je ook leuk om een keer iets te doen voor onze vereniging? Deze maand is dan de tijd om je aan te melden! In de avonden van de week van 13 februari gaan we alle (ouders van) leden bellen om te vragen wat jij zou kunnen doen voor de vereniging. Samen houden we de vereniging groot!