Op zaterdag 23 september vindt in Nijmegen de Zevenheuvelentrail plaats. Om op de dag van dit evenement te helpen bij de organisatie levert BC Mariken vrijwilligers. Onze vereniging krijgt daarvoor een vergoeding, maar voor leden is het ook een leuke manier om je clubgenoten te leren kennen.

Lijkt het je leuk om hierbij te helpen? Stuur dan een bericht naar onze activiteitencommissie.

Bij het aankomende evenement kunnen BC Mariken-leden helpen bij de bar van het festival. Van 12.00 uur tot 21:00 kunnen we hier terecht. Je kunt ook een deel van de dag komen helpen. Geef dat dan wel even vantevoren aan.

Over de Zevenheuvelentrail
De Zevenheuvelentrail vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. De verschillende routes voeren door de bossen in de omgeving van Nijmegen. Deelnemers kunnen kiezen uit parcoursen van 7 km, 14 km, 21 km, 28 km, 42 km of 56 km. Bij die laatste afstand krijgen de hardlopers ongeveer 1.300 hoogtemeters te verstouwen. Als je mee wilt rennen, kun je je nog tot en met zondag 17 september inschrijven, tenzij eerder het maximumaantal deelnemers wordt bereikt.

Tijdens het evenement vindt dit jaar ook het NK Trailrunning plaats. Atleten met een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie strijden hier om de Nederlandse titels. Het belooft een spannende strijd te worden: volgens de organisatie verschijnen verschillende toplopers aan de start.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Zevenheuvelentrail van vorig jaar: