BC Mariken is een vereniging die draait op het werk van vele vrijwilligers. Om hen voor hun inzet te bedanken organiseren we ieder jaar aan het begin van de zomervakantie een barbecue. Het seizoen zit er dan op – tijd om terug te kijken en te genieten.

Dit jaar nam de activiteitencommissie de organisatie voor hun rekening. Zij hadden de vrijwilligersdag uitgebreid met een heuse ezelwandeltocht. Om 14.15 uur verzamelde iedereen en vertrok het gezelschap naar Zeeland, niet de provincie maar het gelijknamige dorpje in Noord-Brabant.

Daar stonden drie ezels te trappelen om een mooie wandeltocht te maken: Riki, zwanger en daardoor duidelijk de dikste; Igor, de oudste van het stel en Majonica, een dame met een ferme tred. Iedere ezel kreeg een groepje van ongeveer vijf vrijwilligers mee en een kaart met de route. Onderweg moesten zij foto’s maken van allerlei voorwerpen langs de kant. Daarnaast konden punten verdiend worden met het uitbeelden van verschillende spreekwoorden.

Na een wandeltocht van dik twee uur mochten de ezels weer op stal. De geslaagde vrijwilligersdag werd afgesloten met een heerlijke barbecue bij Karen thuis.

Alle vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen!

Meer foto’s van de vrijwilligersdag zijn te vinden op de Media-pagina.