Tijdens het laatste competitieweekend van november komen alle seniorenteams in actie. Ook de junioren mogen flink aan de bak: alleen BC Mariken J2 en J8 zijn vrij. Een vooruitblik.

BC Mariken 1 krijgt concurrent op bezoek
Ons eerste team sluit de eerste seizoenshelft af met de belangrijkste wedstrijd tot nu toe. Zondagochtend komt BC Culemborg op bezoek: de grote concurrent in de strijd om lijfsbehoud. Na twee overwinningen op rij is dit voor onze spelers dé kans om boven de degradatiestreep uit te komen.

De wedstrijd vindt plaats in Sporthal de Boog en begint om 10.30 uur. Alle support is welkom!

BC Mariken 2 staat tweede, maar treft de koploper
Voor team 2 staat er zondagochtend een lastige uitwedstrijd op het programma. De spelers zijn aan een uitstekend seizoen bezig: na de onverwachtse promotie naar de tweede divisie staat het na zes wedstrijden op een prachtige tweede plaats. De laatste wedstrijd in deze eerste competitiehelft is echter de uitwedstrijd tegen koploper BC Smashing, dat tot dusver zeven punten meer bij elkaar sprokkelde.

Alle seniorenteams in actie
Ook de acht andere teams spelen zondag een competitiewedstrijd. BC Mariken 8 en M1, die beide in hun poule bovenaan staan, krijgen in een uitwedstrijd de kans hun voorsprong verder uit te bouwen: team 8 speelt tegen de nummer drie, BC Apollo IJsselstein, team M1 tegen de nummer vier, BC Veerdracht.

In Sporthal de Boog neemt team 3 het daarnaast op tegen Bea 2000, team 5 tegen BC Didam, team 6 tegen BV Spees Sjuttel en team 9 tegen BBS, een afkorting van ‘Bronckhorst Badmintont Samen’. Team 4 gaat op bezoek bij het tweede team van BC Culemborg en team 7 bij BVC ’74 uit Cuijck.

Junioren: team J3 bovenaan
Aanstaande zondag komen daarnaast zes van de acht jeugdteams in actie. Team J3 staat na de eerste vijf wedstrijden fier bovenaan. Begin oktober versloeg het de huidige nummer twee uit de poule, BC Leusder, al met 7-1. Zondag kan het op bezoek bij de nummer drie, BC Harderwijk, de voorsprong verder uitbouwen.

Team J5 speelt zondagmiddag juist tegen de koploper, BAN uit Amersfoort. Ook team J7 speelt tegen de nummer één: zondagochtend komt BC Ricochet naar Sporthal de Boog.

Tot slot staat voor J1, J4 en J6 een uitwedstrijd op het programma. Deze teams trekken respectievelijk naar BC Apollo IJsselstein, BC Druten en BC Elst.

Alle competitieteams, veel succes toegewenst!

In onderstaand overzicht staan de wedstrijden van alle BC Mariken-teams van komend weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.