Op vrijdag 21 december, de laatste speeldag van 2018, organiseren we in de Jan Massinkhal een badmintontoernooi in het donker: Blacklight Friday! De lijnen en het net lichten met speciale tape op in het donker en de shuttles stralen. Zelf kun je het beste witte kleding aandoen of op een andere manier je outfit aanpassen aan de blacklight-lampen.

Junioren
De jeugd trapt om 18.30 uur af. Je kunt je op de avond zelf aanmelden – hoogstens moet je een half uurtje eerder dan normaal aanwezig zijn. Tot 20.30 uur worden er op twaalf banen partijtjes gespeeld.

Er zijn ook prijzen voor de mooiste outfits!

Senioren
De aanmelding voor de senioren is eveneens op de avond zelf. Vanaf 20.30 uur ben je welkom in de sporthal. Je kunt je aanmelden door je vrijspeel-label van het bord aan de organisatie (Paul en Armand, namens de RBC) te geven. Om 20.45 uur beginnen de wedstrijden. Partijtjes bestaan steeds uit twee games.

Iedereen wordt uitgenodigd om iets lekkers mee te nemen, bijvoorbeeld uit je kerstpakket. Tussen de wedstrijdjes door is er genoeg tijd om van de lekkere hapjes te genieten. Na afloop trekken we de kantine in voor een drankje en de prijsuitreiking.

Alle juniorentrainingen, seniorentrainingen en het vrij spelen vervallen op 21 december.