Op vrijdagavond 17 juni organiseren we in de Jan Massinkhal een 3×3 toernooi voor seniorenspelers en jeugdspelers die komende zomer de overstap naar de senioren maken. Tijdens het toernooi speel je in teams van drie spelers tegen elkaar. De toernooiorganisatie maakt de koppels en de schema’s en zorgt voor leuke en gezellige partijen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan via deze link in. Je kunt je ook aanmelden via de inschrijflijst die de komende speelavonden in de sporthal te vinden zal zijn. De deadline voor de inschrijving is op woensdag 8 juni. Vanwege het opstellen van schema’s vooraf is het niet meer mogelijk om je op de avond zelf nog in te schrijven.

Het toernooi start om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Daarna zullen we met elkaar de kantine in gaan om de winnaars te feliciteren met een ludiek prijsje en vervolgens te genieten van een welverdiend hapje en drankje.

Alvast een een inkijkje in hoe het 3×3-toernooi eruit komt te zien? Bekijk dan dit filmpje. Op de avond zelf zal de wedstrijdleiding de regels ook nog uitleggen.

Dit toernooi is ter vervanging van de clubkampioenschappen, die dit jaar vanwege de opvang van vluchtelingen in onze sporthal zijn afgelast. We willen een leuke badmintonavond aanbieden, passend bij ieders badminton niveau. Daarnaast willen we extra aandacht hebben voor het versterken van het clubgevoel. Jij kunt hierbij helpen door zoveel mogelijk mensen te motiveren om mee te doen!