Op vrijdag 13 oktober is de Jan Massinkhal niet voor onze vereniging beschikbaar. Voor sommige jeugdleden zijn er die avond vervangende trainingen in Sportzaal de Spil. Voor de senioren is er helaas geen badminton. Wel organiseert de activiteitencommissie een leuke alternatieve activiteit.

Jeugdtrainingen
Omdat Sportzaal de Spil veel minder banen heeft dan de Jan Massinkhal kunnen op vrijdag 13 oktober alleen de groepen van trainers André en Vincent trainen (18.30-20.00 uur). Bij de volgende uitvalsavond van de Jan Massinkhal (op vrijdag 27 oktober) zijn de groepen van trainers Martijn, Freek en Paul aan de beurt. Een overzicht van de trainingsgroepen vind je hier.

Poolactiviteit voor senioren
Seniorenleden en oudere jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om in het centrum van Nijmegen te gaan poolen. We verzamelen rond 20.30 uur in de stad. De precieze locatie wordt later bekendgemaakt. De kosten voor het poolen en drankjes zijn voor eigen rekening.

Heb je zin om mee te poolen? Meld je dan aan door een bericht te sturen aan de activiteitencommissie. Je kunt ook de commissieleden Lilian, Nancy, Mart of Robbert-Jan een whatsappberichtje sturen.