Bij BC Mariken kun je dit seizoen ook op donderdagavond vrij spelen. Van 18.00 tot 21.00 uur kunnen kunnen senioren- en oudere jeugdleden de banen in Sporthal de Boog die niet door trainingen bezet zijn, gebruiken om vrij te spelen.

Onze vereniging huurt op donderdagavonden dit seizoen de gehele sporthal, die in totaal 12 badmintonbanen telt. Van 18.00 tot 19.30 uur zijn er in de zaal jeugdtrainingen, van 19.30 tot 21.00 uur seniorentraining. Er blijven daardoor zes banen over voor het vrij spelen. Als het druk is bij het vrij spelen vragen we de aanwezige leden om door te draaien, zodat iedereen aan spelen toekomt.

‘We zijn nog aan het bekijken welke opvulling we willen voor de andere banen’, legt voorzitter Irene Schouten uit. ‘Misschien de nieuwe Parkinsongroep of een trainingsgroep voor de ouders van de jeugdleden die dan toch al trainen. Totdat we hier meer duidelijkheid over hebben, willen we de vrije banen aanbieden als mogelijkheid voor vrij spelen. Dit sluit ook mooi aan bij onze verenigingsvisie waarin we streven naar veel vrijspeelmogelijkheden.’

Ook op vrijdagavond kunnen leden van BC Mariken vrij spelen: van 21.00 tot 23.00 uur in de Jan Massinkhal.

Wil je alvast een kijkje nemen in de nieuwe Sporthal de Boog? Bekijk dan deze beeldreportage door fotograaf Jarne Brands of bezoek op zaterdag 10 september de open dag.