In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 maart hebben vijftien leden van BC Mariken hun handen uit de mouwen gestoken om te helpen bij de organisatie van de Stevens Stadscross en de Stevensloop. Met hun inspanning haalden zij geld op voor de clubkas. Maar bovenal leverde het veel gezelligheid op.

Zaterdagavond draafden Lilian, Kevin, Hanna en Mart op. Vanaf 18.00 uur deelden zij shirts uit aan deelnemers. Andere geïnteresseerden konden een shirt kopen. In een gezellige stand op Plein 1944, naast de garderobe en het medailles graveren, was de sfeer de hele avond gezellig. Rond half 11 zat het werk erop.

De volgende ochtend nam een verse ploeg het vrijwilligerswerk over. Dat mocht ook wel, want nu waren er van 9.00 tot 17.00 uur vrijwilligers nodig. Een flinke groep kwam opdagen: Aart, Bart, Frank, Irene, Robbert-Jan, Gijs, Nancy, Jarne, Jeroen, Hilde, Jeannette en wederom Mart. Ook deze dag had de organisatie van de hardloopwedstrijd alles goed geregeld en konden onze vrijwilligers met plezier iedereen van t-shirts voorzien.

Alle vrijwilligers, zeer bedankt voor jullie grote inzet!

De uitslagen en meer informatie over de Stevens Stadscross en de Stevensloop zelf vind je hier.