Afgelopen weekeinde vond in Amersfoort het regionale kampioenschap voor senioren plaats. Nagenoeg heel team 6 deed daaraan mee. Floris doet verslag.

Zaterdag 26 november is bijna heel team 6 afgereisd naar Amersfoort voor de regio senioren kampioenschappen. De dag begon al vroeg: om 7.50 uur bij de Jan Massinkhal.

De singels wilden allemaal net niet lukken. Reena, Karen en Floris kwamen na een paar spannende driesetters de poule niet door. Ook bij de damesdubbel van Maddie en Reena werd er goed gespeeld, maar was er ook veel tegenstand, waardoor ze de poule niet konden winnen.

In de gemengd dubbel zijn Paul en Maddie na een verloren wedstrijd en een spannende winst in drie sets helaas niet door de poule gekomen. Floris en Karen lukte het na een lastige driesetter tegen de tweede geplaatste wel om de poule door te komen.

Ook de halve finale liep goed af: na een verandering in tactiek lukte het de tegenstanders niet meer om terug te komen.

Na veel wachten en genoeg gezelligheid was het dan tijd voor de finale. Door veel druk te zetten lukte het de tegenstanders niet om goed in hun spel te komen, waardoor BC Mariken na een lange dag met een prijs naar huis kon.

Onderweg nog even een verdiende maaltijd bij de McDonald’s gehaald en toen was het tijd om lekker uit te rusten.

Klik hier voor alle uitslagen van de Regio Centrum Senioren Kampioenschappen in Amersfoort.