Dit voorjaar organiseren BC Mariken en BC Elst een leuke uitwisseling om spelers van beide verenigingen de gelegenheid te geven eens tegen andere spelers te badmintonnen. In maart trekken wij met een groep spelers naar Elst, twee maanden later ontvangen wij BC Elst in de Jan Massinkhal. Heb je zin om mee te doen? Meld je dan nu aan!

Doelgroep: zesde divisie en lager
BC Elst heeft een diverse groep spelers in alle leeftijdscategorie√ęn, van bijna dertig tot ouder dan zestig. De groep bestaat voornamelijk uit recreanten met een niveau tussen de 7e en 9e divisie. Een aantal spelers heeft het niveau van de 5e of 6e divisie. Ook heeft BC Elst twee competitieteams, die uitkomen in de 9e divisie en Mannen Veer 1.

Om zoveel mogelijk leuke wedstrijden te krijgen, zijn vanuit BC Mariken met name recreanten en spelers uit trainingsgroepen D, E en F (6e divisie of lager) uitgenodigd. Ook de leden van de 50+-groep die normaliter op woensdagmiddag spelen zijn welkom.

Data: dinsdag 26 maart en vrijdag 17 mei
Op dinsdag 26 maart ontvangt BC Elst ons Sportcentrum de Helster (Schubertstraat 1, Elst). We kunnen van 20.30 tot 22.00 uur badmintonnen. Omdat het aantal banen beperkt is, kunnen maximaal vijftien spelers van BC Mariken meedoen. Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 15 maart een bericht aan de recreanten- en beheercommissie via ons contactformulier.

Op vrijdag 17 mei ontvangen wij de spelers van BC Elst in de Jan Massinkhal. Die avond kunnen we van 20.30 tot 23.00 uur badmintonnen. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk. Je kunt ook op de speelavond zelf aansluiten.