Afgelopen zondag zijn twee teams van BC Mariken kampioen geworden. In de Ark van Oost won het herenteam BC Mariken M2 hun wedstrijd met 6-2. Toen bleek dat hun concurrent voor de titel, BC Apollo, op bezoek bij onze stadsgenoot BC Deto punten liet liggen, wisten Boris, Jeroen, Mark en Shoghi dat ze kampioen waren. In hun onderlinge duel volgende week kan BC Apollo niet meer langszij komen. Klik hier voor de stand in de poule.

Het jeugdteam BC Mariken J6 werd kampioen zonder zelf in actie te komen. Het team van Anissa, Kyan, Lars en Tinka streedt eveneens met BC Apollo om de titel. Dat team liet drie punten liggen, waardoor BC Mariken niet meer te achter halen is. Komende zaterdag spelen onze jeugdkampioenen hun laatste wedstrijd. De stand in de poule vind je hier.

De kampioenen worden volgende week gehuldigd bij de competitie-afsluiting in de Ark van Oost. Daarnaast mogen ze eind februari in actie komen om de eer van onze vereniging te verdedigen op de regionale kampioenschappen voor teams.

Alle kampioenen, van harte gefeliciteerd!

De uitslagen van het afgelopen competitieweekend op een rij:

BC Mariken 1 – BC Bocholtzse 1: 7-1
BC Mariken 2 – BC Flits 2: 8-0
BC Castellum 1 – BC Mariken 3: 7-1
NSBC Stuban 4 – BC Mariken 4: 2-6
BC Mariken 5 – BC de IJssel 2: 3-5
BAN M1 – BC Mariken M1: 0-8
BC Mariken M2 – BC Vianen M1: 6-2
BC Mariken J2 – BC Elst J2: 4-2
BC Deto J2 – BC Mariken J3: 0-8
BC Mariken J4 – BC Elst J4: 6-0
BC Smashing J4 – BC Mariken J5: 6-0
BC Gova J2 – BC Mariken J8: 5-1