De Triangel-groep, onze nieuwe jeugdtraining in Nijmegen-Noord, heeft de eerste twee maanden erop zitten. Inmiddels trainen er iedere donderdagavond ongeveer vijftien kinderen. Iedere week zien we de spelertjes vooruit gaan.

Op donderdag 20 april wordt daarom een examen afgenomen om een shuttlediploma te behalen. Dit initiatief van onze trainer Bart-Jan is ook onderdeel van zijn Jeugdtrainers-express. De training begint gewoon om 18:00 uur. Maar vanaf 18:30 uur zijn alle ouders, broertjes en zusjes en andere supporters uitgenodigd om naar de examens te komen kijken.

Tijdens het shuttle-examen zullen alle spelers hun badmintonkunsten vertonen en vooral ook laten zien wat voor een vooruitgang ze geboekt hebben tijdens de afgelopen weken. Om 19.10 uur gaan we de diploma’s uitreiken, waarna de training om de reguliere tijd (19.30 uur) afgelopen is.

Op 27 april en 4 mei is er geen training vanwege de meivakantie. Op 11 en 18 mei absoluut weer wel. Voor die laatste twee trainingen zijn jullie vrienden en vriendinnen weer van harte uitgenodigd.

Hieronder vind je een tweeleuke filmpjes van de afgelopen trainingen: