Iedere badmintonner weet hoe lastig het is om buiten de sporthal een shuttle over te slaan. Binnen sla je met je racket het serviesgoed uit de kast, buiten waait de shuttle om de haverklap over de schutting. Voor wie speedminton te veel op tennis vindt lijken en voor wie geen ruimte heeft in de tuin voor AirBadminton, hebben we een goed alternatief: HECS Ball. Met dit zachte fluffy balletje kun je thuis al je badmintontechnieken oefenen. Het enige wat je verder nodig hebt, is je racket en een kale muur.

Klik hier voor de website van HECS Ball.

De balletjes zijn er in drie maten. De kleine, zwarte #1 (‘zippy’) is het snelst en stuitert het meest. De witte #2 (‘workhorse’) is een tussenvariant. De grote, bruine #3 (‘high control’) is het langzaamst.

Op dit YouTube-kanaal vind je nog veel meer HECS Ball-oefeningen.

Omdat de verzendkosten bij bestelling in de Canadese webshop nogal hoog zijn, houden we bij BC Mariken een gezamenlijke bestelling. Wil je een of meerdere balletjes bestellen? Reageer dan uiterlijk vrijdag 17 april via onderstaand formulier.

De balletjes kosten maximaal 5 euro per stuk. Geef aan hoeveel en welke balletjes je wilt. Dan puzzelen wij op een lucratieve bestelling voor alle BC Mariken-leden. De verzendkosten neemt de vereniging voor haar rekening.

Fout: Contact formulier niet gevonden.