Afgelopen weekend speelde BC Mariken 8 uit tegen BC Rebeo 1. Benieuwd naar hun wedstrijd? Isis doet verslag.

Vandaag ging voor ons om 6 uur al de wekker om op te staan en op reis te gaan naar het mooie Reuver in Limburg. Thijs viel vandaag in en ging dus vrijwillig mee op de vroege ochtend. Tijdens de rit hebben wij genoten van Jeroens playlist terwijl Isis lekker lag te slapen op de achterbank.

Eenmaal aangekomen bij de hal gingen we van start. Ondanks dat het vrij vroeg was begonnen we goed aan de dubbels. Lieke en Isis wisten nog wel weerstand te bieden aan de tegenstanders maar hebben helaas verloren. De heren deden het beter maar hebben helaas in de 3e set verloren.

Vervolgens begonnen wij aan de singels. Het doel van de dames was om het beter te doen dan vorige keer en ondanks de verloren wedstrijden van hen hebben zij het beter gedaan en dat voelt toch als een kleine winst. 
Jeroen’s singel ging niet van een leien dakje. De tegenstander was duidelijk sterker. Toen Jeroen na de eerste set van de baan kwam zei hij dat hij blij was 10 punten gehaald te hebben en daar zijn we trots op! Thijs ging met goede moed de wedstrijd in, maar aangezien de tegenstander erg vast in zijn slagen was, is het Thijs helaas niet gelukt om te winnen.

Als laatste de mixen. Jeroen en Isis gingen goed van start en hadden een positieve vibe te pakken. Ondanks de positieve vibe verloren zij toch. 
Lieke ging vandaag voor de eerste keer dit seizoen mixen. Hoewel zowel Lieke als Thijs dit competitieseizoen nog niet gemixt hebben gingen ze met een positieve instelling de baan op. Ondanks de goede korte balletjes van Lieke en de harde slagen van Thijs, is het hen helaas niet gelukt om te winnen.

Na afloop hebben we nog een drankje gedronken en een heerlijk monsioutaartje gegeten met de tegenstanders en hebben we deze ochtend gezellig afgesloten. Nu de Backstreet Boys aan in de auto weer terug naar Nijmegen. Als laatst bedanken wij Thijs voor het invallen bij ons team!

Klik hier voor de volledige wedstrijduitslag tussen BC Mariken 8 en BC Rebeo 1.