Vrijdagavond hebben wij (Team 4) een inhaalwedstrijd gespeeld tegen BC Alouette. Waarom deze verzet moest worden? Team Alouette kreeg het niet rond met hun 3 vaste heren en 6 dames… Het is kennelijk een combinatie van blessures en andere uitjes boven badmintonwedstrijden verkiezen. Maar Team 4 was er klaar voor! Zelf ook met twee invallers, namelijk Leon en Janneke.

De wedstrijden gingen van start en er was aanmoediging van alle kanten: a.i. coach Wim, papa Laurijssen, de hubby van Manon en onze eigen vrijspelers van de vrijdagavond.
De strijd ging los en de sfeer zat er goed in! De tegenstander kreeg de eerste punten: een 2-0 achterstand voor ons na de dubbels. Team 4 heeft tegengas gegeven, maar degenen die er vooral met de punten vandoor gingen waren onze eigen invallers. Janneke won haar singel met lange rally’s en Leon sloeg de andere heer mooi naar de hoekjes, de tegenstander kreeg de shuttles om zijn oren. De mix van Leon en Vicky was ook dik het overwinningspunt waard!
Eindstand: 3-5 verloren, maar ons team inhalen in de poule is nog ver uit zicht voor Alouette. Wel feest voor team Alouette vanwege hun eerste zegen en daarmee zakten ze mee af de kantine in. Onze kleine troostprijs was een goed gevulde quiche én een rondje van de tegenstander, want zij bleven maar liefs vier rondjes gezellig hangen 😉


Team 4 + invallers hebben een goede strijd geleverd en kijken uit naar de revanche… To be continued!