Afgelopen weekeind werd na een aantal weken vakantie de competitie hervat. Dertien van onze competitieteams kwamen in actie. Dat leverde zeven overwinningen, drie gelijkspelen en drie nederlagen op.

Team 1 was het enige seniorenteam dat onderuit ging. Toch was de 3-5-nederlaag die onze spelers in Sporthal de Boog tegen BC Smashing leden niet onverdienstelijk. De tegenstanders waren namelijk een hoogvlieger in de competitiepoule. Met nog vier wedstrijden te gaan is handhaving in de eerste divisie zo goed als zeker.

De andere thuisspelende teams verging het zondagochtend goed. Team 2 speelde gelijk tegen Beca 2000 uit Arnhem, maar de andere seniorenteams wisten allemaal te winnen. Bij de junioren wonnen BC Mariken J2 en J3 allebei dik. Voor J5 en J6 was de tegenstand afgelopen zondag te groot.

In onderstaand overzicht staan de uitslagen van alle BC Mariken-teams van afgelopen weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.