Mogelijk heb je vorige week een telefoontje gehad van Shoghi, Lynn of Luuk, of misschien wel van een van de andere vrijwilligers uit het belteam. BC Mariken doet namelijk mee aan de actie ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ en de belweek was een onderdeel daarvan. Het doel is om meer leden betrokken te krijgen bij de vereniging.

Drieënzestig geïnteresseerden
Voor ons was het spannend om iedereen te bellen en wat de reacties zouden zijn. Het heeft ons verrast hoeveel leuke en enthousiaste reacties we kregen aan de telefoon. Aan het eind van drie belavonden hebben we wel 63 geïnteresseerden opgeschreven!

Kennismakingsbijeenkomst
Om de nieuwe vrijwilligers een warm welkom te heten organiseren we op woensdag 1 maart om 20.00uur een bijeenkomst in de sportkantine van de Boog. Het doel hiervan is om elkaar te leren kennen, om nog verdiepende vragen te stellen of gewoon voor de gezelligheid.

We hebben niet iedereen kunnen bereiken, soms omdat we geen juist telefoonnummer hadden of omdat iemand niet opnam. Mocht je interesse hebben om ook iets te doen voor onze club? Je bent van harte welkom op woensdag 1 maart. Je kunt ook in de zaal een van de bestuursleden aanspreken of het bestuur een berichtje sturen via onze Contactpagina.