In het vierde speelweekend van de competitie komen dertien van de achttien BC Mariken-teams in actie. Tijdens de laatste wedstrijden voor de herfstvakantie proberen zij nog een keer het onderste uit de kan te halen. We blikken vooruit.

Dubbelweekend voor BC Mariken 1
Met twee competitievrije weekenden in het vooruitzicht moet team 1 eerst nog flink aan de bak. Zowel zaterdag als zondag staat een wedstrijd op het programma. Eerst gaat BC Mariken 1 zaterdagmiddag in Wateringen op bezoek bij VELO Badminton, de volgende ochtend komt BC Roosterse naar Sporthal de Boog. Beide tegenstanders zijn op papier minder sterk dan de vorige drie. De spelers van team 1 hopen dan ook flink wat punten binnen te slepen dit weekeinde.

Overwinningen in het verschiet?
Ook BC Mariken 2 en 3 hopen goed te scoren dit weekeinde. In hun vierde wedstrijd gaan beide teams op bezoek bij de hekkensluiter, respectievelijk BECA 2000 en NSBC Stuban. Ook team 4, 5 en 6 treffen relatief mindere tegenstanders.

Voor BC Mariken 8 en M1 spelen per definitie tegen een minder geklasseerde tegenstanders: beide teams staan aan kop van hun competitiepoule.

Junioren: verre uitwedstrijden op het programma
Bij de jeugd komen dit weekend vijf teams in actie. De meeste van hen mogen hun ouders lief vragen of ze hen met de auto willen brengen: team J2 en J5 moeten naar Amersfoort, J3 naar Utrecht en J6 naar Barneveld.

Alleen voor team J4 staat een thuiswedstrijd op het programma. Zondagochtend komt DVS-Utrecht op bezoek. Een sterke tegenstander: in zijn eerste twee wedstrijden verloor DVS-Utrecht pas één potje.

Alle competitieteams, veel succes toegewenst! In onderstaand overzicht staan de wedstrijden van alle BC Mariken-teams van komend weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.