Een nieuw badmintonseizoen staat voor de deur. Vanavond is de eerste officiële trainingsavond. In deze seizoenskalender vind je alle trainingen en activiteiten tot en met oktober.

De komende twee en een halve maand staan voor veel spelers in het teken van de competitiestart. Halverwege september worden de eerste wedstrijden gespeeld. Om goed voorbereid te zijn gaan de seniorenspelers eind augustus op trainingskamp. Ze zijn dan al weer twee weken in training.

De jeugd mag nog even van de zomervakantie beginnen. In de week dat de scholen beginnen starten hun trainingen. De Triangel-groep, vorig jaar in februari gestart, gaat weer door. Op dinsdag en vrijdag traint onze jeugd in de Jan Massinkhal. Een leuk feitje: dit seizoen hebben we meer jeugdteams dan seniorenteams in competitie.

Let op de twee vrijdagen in de Jan Massinkhal die uitvallen. Op 1 september en 22 september is de zaal voor ons niet beschikbaar. De seniorenleden kunnen op de donderdagen 31 augustus en 21 september daarom van 20:30 tot 22:30 uur vrij spelen, gewoon in de Jan Massinkhal.

Seizoenskalender 2017-2018: augustus-oktober