Door de coronamaatregelen viel het afgelopen competitieseizoen grotendeels in het water. Na de zomer kan het seizoen 2021-2022 hopelijk met meer succes van start gaan. Badminton Nederland heeft vandaag de poule-indelingen en wedstrijden van de seniorencompetitie op toernooi.nl gepubliceerd.

Bij iedere wedstrijd staan op toernooi.nl ook de datum, de aanvangstijd en de speellocatie vermeld. Het kan zijn dat sommige informatie in de loop naar de competitiewedstrijden nog verandert. Kijk daarom altijd in de week voor een competitiewedstrijd nog even op toernooi.nl om te zien of er nog iets gewijzigd is.

BC Mariken komt komend seizoen met zeven teams uit in de seniorencompetitie voor gemengde teams. BC Mariken 1 speelt in de eerste divisie, het op een na hoogste niveau in Nederland. De andere teams komen uit in de derde, vijfde, zesde (2x), achtste en negende divisie. In de mannencompetitie is BC Mariken met twee teams vertegenwoordigd.

De competitie loopt van september tot en met februari.

Wedstrijdverslagen
Ook komend seizoen zullen we op de website weer verslagen van de competitiewedstrijden publiceren. Heb je bijvoorbeeld een verre uitwedstrijd gespeeld of een mooie overwinning behaald? Klim dan even in de pen en schrijf een kort verslagje. Maak ook een paar leuke foto’s om erbij te plaatsen. Stuur alles naar de communicatiecommissie: dan plaatst die commissie het op de website. Als je vragen hebt of het lastig vindt om een verslag te maken, kun je ook de communicatiecommissie om hulp vragen.

Heb je vragen of opmerkingen over de gang van zaken rond de competitie? Spreek dan iemand van de TC aan of stuur de commissie een bericht.