Op vrijdag 26 mei, de laatste speelavond van het seizoen in de Jan Massinkhal, staat er weer een invitatietoernooi op het programma. Ken je iemand die de badmintonsport wil uitproberen? Of wil je je partner eens laten zien waar je iedere vrijdagavond uithangt? Dan is dit het moment! Alle seniorenleden van BC Mariken kunnen iemand meenemen om samen mee te badmintonnen.

Het invitatietoernooi zal plaatsvinden tussen 20.00 en 23.00 uur. Tussen 20.00 en 20.15 uur kun je je voor het toernooi aanmelden. Om 20.30 uur beginnen de wedstrijden. Samen met je introducé speel je in een poule drie potjes van ongeveer een half uur.

De afgelopen seizoenen kon ons traditionele invitatietoernooi niet doorgaan. In 2020 lag het badminton vanwege de coronacrisis eind mei stil. Een jaar later gooide het coronavirus eveneens roet in het eten. En vorig jaar organiseerden we een intern 3×3-toernooi, ter vervanging van de clubkampioenschappen.

In juni spelen we niet meer in de Jan Massinkhal. Die maand is er wel op vrijdagavond badminton in Sporthal de Boog, voor junioren en senioren. Meer informatie daarover vind je in onze kalender.