Op zaterdag 25 en zondag 26 november vinden de Regionale Seniorenkampioenschappen plaats. In de Juliana van Stolberghal in Amersfoort gaan spelers uit heel regio Centrum, waar ook Nijmegen onder valt, in vier verschillende categorieën de strijd met elkaar aan.

De inschrijving (via Toernooi.nl) sluit op zaterdag 11 november. Als je het inschrijfgeld vooraf met internetbankieren betaalt, bedragen de deelnemerskosten 9 euro per onderdeel. Bij betaling in de sporthal komt er een euro per onderdeel bij. De loting vindt plaats op vrijdag 17 november.

De twee hoogste categorieën (1 en 4) worden op zowel zaterdag als zondag gespeeld. Wedstrijden in categorie 6 vinden alleen op zaterdag plaats, partijen in categorie 8 alleen op zondag.

De toernooiorganisatie belooft om bij zo veel mogelijk onderdelen een poulesysteem te hanteren, meestal gevolgd door een afvalschema.

We hopen dat BC Mariken met een flink team naar Amersfoort trekt. Probeer zelf ook andere spelers over te halen om mee te gaan. Hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het wordt! Wil je graag meedoen maar heb je geen partners of geen vervoer? Stuur dan een berichtje naar de technische commissie. Wellicht kunnen zij je helpen.