Op zaterdag 26 en zondag 27 november vinden de Regionale Seniorenkampioenschappen plaats. In de Juliana van Stolberghal in Amersfoort gaan spelers uit heel regio Centrum, waar ook Nijmegen onder valt, in vier verschillende categorieën de strijd met elkaar aan.

De afgelopen twee jaar konden de regionale kampioenschappen vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Dit jaar is het toernooi terug.

De inschrijving (via toernooi.nl) sluit op vrijdag 11 november. Als je het inschrijfgeld vooraf met internetbankieren betaalt, bedragen de deelnemerskosten 9 euro per onderdeel. De loting vindt plaats op vrijdag 18 november.

De twee hoogste categorieën (1 en 4) worden op zowel zaterdag als zondag gespeeld. Wedstrijden in categorie 6 vinden alleen op zaterdag plaats, partijen in categorie 8 alleen op zondag.

De toernooiorganisatie belooft om bij zo veel mogelijk onderdelen een poulesysteem te hanteren, meestal gevolgd door een afvalschema.

We hopen dat BC Mariken met een flink team naar Amersfoort trekt. Probeer zelf ook andere spelers over te halen om mee te gaan. Hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het wordt! Wil je graag meedoen maar heb je geen partners of geen vervoer? Stuur dan een berichtje naar de technische commissie. Wellicht kunnen zij je helpen.