BC Mariken doet mee aan de Rabo ClubSupport-actie! Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport en stem op ons! Zo spek je de clubkas!

Leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid heeft vijf stemmen te verdelen.

Hoe meer stemmen er op BC Mariken uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de vereniging ontvangt. Dit jaar kun je ook stemmen via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Je kunt maximaal twee stemmen op één vereniging uitbrengen. We roepen onze leden op om ook op BC Groesbeek en BC Op Dreef (uit Wijchen) te stemmen. Dit zijn de enige andere deelnemende badmintonclubs in het Rijk van Nijmegen.

Ons doel van dit jaar:

‘BC Mariken heeft op dit moment een van de grootste afdelingen in badmintonnend Nederland. In ons trainingsaanbod ontbreekt op dit moment nog een training voor extra gemotiveerde kinderen. Het is onze wens om dit seizoen te starten met een groepje voor de echte ‘doorzetters’.
Voor veel kinderen zijn een of twee badmintontrainingen in de week voldoende. Voor degene die geen genoeg van badminton kunnen krijgen, is een extra training in de week met veel persoonlijke aandacht de ideale oplossing.’