BC Mariken doet mee aan de Rabo ClubSupport-actie! Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport en stem op ons! Zo spek je de clubkas!

Leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen.

Hoe meer stemmen er op BC Mariken uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de vereniging ontvangt. Dit jaar kun je ook stemmen via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Ieder lid heeft drie stemmen te verdelen. Je kunt maximaal een stem op een vereniging uitbrengen. We roepen onze leden op om ook op BC Groesbeek en BC Op Dreef (uit Wijchen) te stemmen. Dit zijn de enige andere deelnemende badmintonclubs in het Rijk van Nijmegen.

Vorig jaar kreeg BC Mariken in totaal 56 stemmen, wat bijna 400 euro opleverde. Dit jaar luidt ons doel:

‘Met het geld van Rabo ClubSupport zal BC Mariken spel- en promotiematerialen voor onze G-badmintongroep aanschaffen. In 2017 is BC Mariken begonnen met deze training. Elke dinsdagavond speelt een groep jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking een uur lang, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer en vrijwilligers. Om deze groep draaiende te houden zijn we voortdurend op zoek om nieuwe G-badmintonners te vinden. Bovendien maakt de groep veel gebruik van spelmateriaal.’